Despre noi

This post is also available in: English

SWISO RENT A CAR Targoviste a fost infiintata cu dorinta de a veni in intampinarea celor care vor sa inchirieze o masina, fie pentru calatorii turistice sau de afaceri.

Inchirierea unei masini din flota SWISO RENT A CAR Targoviste, ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite si in siguranta.

Sediul nostru se afla la adresa  noastra din, Targoviste, Telefon +40 762 203 320

SWISO RENT A CAR Targoviste  face parte din grupul de firme SWISO RENT A CAR, companie care ofera servicii de inchirieri auto in mai multe orase din tara, si anume: Ploiesti, Bucuresti, Buzau, Brasov, Pitesti, Timisoara, Sibiu, Cluj, Galati.

Pentru a castiga increderea si respectul clientilor, SWISO RENT A CAR, ofera servicii de calitate si masini bine intretinute. Toate autoturismele beneficieaza de echipare completa. In prezent punem la dispozitia clientilor o gama diversificata de autoturisme din parcul nostru auto, pentru inchiriere pe termen scurt, mediu sau lung. Putem oferi autoturisme in urmatoarele clase: economy, compact, suv 4X4, business, intermediate, commercial, minivan.

SWISO RENT A CAR vine in intampinarea clientior cu preturi flexibile si disponibilitate non-stop.

Cautati firme de inchirieri auto in Targoviste? Ei bine, ati ajuns unde trebuie, deoarece numai cu SWISO RENT A CAR puteti beneficia de preturi mici, incepand de la 6 euro ( fara tva) pe zi!

Despre noi
3.7 (74.29%) 7 votes